Kinderfeestjes

Bij Hippisch Centrum Dordrecht kan jij je eigen kinderfeestje geven! Wij bieden jou en je vriendjes en vriendinnetjes een leuke kans om kennis te maken met het paardrijden. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld zodat er voor iedereen een goede keuze is. Natuurlijk rijd je bij ons met een veiligheidscap.

Smurfen feest

Jullie worden om half 5 verwacht. Dan is er gelegenheid om de cadeaus uit te pakken onder het genot van een drankje en wat lekkers. Hierna gaan we naar stal om de pony’s te poetsen en versieren. Dan gaan jullie voltigeren (turnen op het paard) op je pony. Na het rijden gaan jullie naar de kantine waar jullie kunnen genieten van frites en een snack naar keuze en onbeperkt limonadesiroop. De jarige krijgt natuurlijk ook nog een leuke verassing! Het feestje is ongeveer om half 7 afgelopen.

De kosten voor dit feestje zijn € 15,- per persoon. (minimaal 6 kinderen)

Junioren feest

Ook hier worden jullie om half 5 verwacht. Dan is er gelegenheid om de cadeaus uit te pakken onder het genot van een drankje en wat lekkers. Dan gaan jullie rijden en krijgen jullie les van onze instructrices. Na het rijden gaan jullie naar de kantine waar jullie kunnen genieten van frites en een snack naar keuze en onbeperkt limonadesiroop. De jarige krijgt natuurlijk ook nog een leuke verassing! Het feestje is ongeveer om half 7 afgelopen.

De kosten voor dit feestje zijn € 17,50 per persoon (minimaal 6 en maximaal 8 kinderen)

Premium feest (voor gevorderde ruiters en amazones)

Dit feest is in overleg geheel naar eigen wens in te vullen. Je kunt bijvoorbeeld een buitenrit maken of een spring les nemen. Deze sluiten we ook af met eten en drinken.

De kosten voor dit feest zijn € 20,- per persoon (minimaal 6 personen)

Vraag even of jouw vader of moeder ons belt op 078 – 6 18 14 56 om een en ander goed af te spreken.