KNHS

De KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie en is de overkoepelende paardensportorganisatie voor acht verschillende wedstrijddisciplines. De KNHS organiseert regionale, nationale en internationale wedstrijden. Iedere maand organiseert de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie ook wedstrijden op het terrein van Hippisch Centrum Dordrecht.

Alle ruiters die in het bezit zijn van een KNHS lidmaatschap en startkaart, kunnen hieraan meedoen, en kunnen ook winstpunten behalen. De westrijden zijn ingedeeld op de verschillende niveau’s. Met de winstpunten die je als combinatie met jouw paard hebt behaald, kan je starten op andere wedstrijden en steeds een niveau hoger komen met de proeven die je moet rijden.

Wedstrijden

Zondag 28 november 2021 B – ZZL

Zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 (2 daags kerstconcours) B – ZZL

Zondag 23 januari 2022 B – ZZL

Zondag 9 januari 2022 (District Oost – Districtskampioenschap paarden B t/m L2)

Zondag 6 februari 2022 B-ZZL

Zondag 6 maart 2022 B- ZZL

Startlijsten / uitslagen

Let op:  Helaas zijn de corona maatregelen verder aangescherpt. Wedstrijdorganisaties zijn genoodzaakt om de, door de overheid opgelegde, regels m.b.t. de toegang van de accommodatie na te leven. Dit houdt in dat publiek niet welkom is en dat iedereen, zowel deelnemers als begeleiders, officials, vrijwilligers, etc. een coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen bij het betreden van de binnenbaan, stallen, kantine, toilet en het terras. Ook dient 1,5m afstand gehouden te worden.

LET OP!!! De tijden van de wedstrijd zijn vervroegd door de verplichte sluiting om 17:00 uur.