Ruiterkamp / instructieweek

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen met en zonder paard of pony? Kun je al goed paardrijden of wil je dit graag leren? Dan ben je bij Hippisch Centrum Dordrecht aan het juiste adres.

We hebben twee soorten:

1. Voor de super-junioren een 5 daags-ponykamp. Dit kamp is geschikt voor de beginnende ruiter tot en met 12 jaar. Elke dag ben je op de manege waar je van alles doet met paarden en pony’s. Op deze dag(en) gaan we allerlei leuke en leerzame dingen doen met en zonder paard. De dag(en) zijn inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor. De dagen beginnen om 9:30 uur en eindigen om 15:30 uur. De kosten voor de 5 dagen zijn € 200,-. Voor het 4 daagse kamp zijn de kosten € 160,-. Voor het dag kamp zijn de kosten € 45,- dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor.

2. Voor de wat ouderen een 5 daagse instructieweek.  Dit kamp is geschikt voor de leeftijd 12 tot en met 18 jaar. Tijdens onze instructieweek krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als ruiter, en daarbij gezellige en zeer leerzame dagen te beleven! Ons programma bestaat o.a. uit dressuur,, vaardigheid, springen en trec.  hierin is veel ruimte voor nieuwe dingen te leren en te doen maar ook zeker plezier hebben. Ook leer je veel over de verzorging en de anatomie van het paard, . De dagen beginnen om 09:30 uur en eindigen om 17:00 uur. De kosten voor deze dagen zijn € 275,-