Ruiterkamp

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen met en zonder paard of pony? Kun je al goed paardrijden of wil je dit graag leren? Dan ben je bij Hippisch Centrum Dordrecht aan het juiste adres.

We hebben twee soorten:

1. Voor de super-junioren een 2 daags-ponykamp. Dit kamp is geschikt voor de beginnende ruiter tot en met 12 jaar. Elke dag ben je op de manege waar je van alles doet met paarden en pony’s. Op deze dag(en) gaan we allerlei leuke en leerzame dingen doen met en zonder paard. De dag(en) zijn inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor. De dagen beginnen om 9:30 uur en eindigen om 15:30 uur. De kosten voor de 2 dagen zijn € 80,- dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor.

2. Voor de wat ouderen een 2 daags ruiterkamp. Dit kamp is geschikt voor de leeftijd 13 tot en met 16 jaar. Op deze dagen leer je veel over de verzorging en de anatomie van het paard, ga je meerdere gerichte lessen krijgen voor zowel springen als dressuur. Deze dagen zijn inclusief lunch, drinken en wat lekkers tussendoor. De kosten voor deze dagen zijn € 95,-.