Ruiterkamp

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen met en zonder paard of pony? Kun je al goed paardrijden of wil je dit graag leren? Dan ben je bij Hippisch Centrum Dordrecht aan het juiste adres.

We hebben twee soorten:

1. Voor de super-junioren een dag-ruiterkamp. Dit kamp is geschikt voor de beginnende ruiter tot en met 12 jaar. Elke dag ben je op de manege waar je van alles doet met paarden en pony’s. Op deze dag(en) gaan we allerlei leuke en leerzame dingen doen met en zonder paard. De dag(en) zijn inclusief lunch, drinken en wat lekker voor tussendoor. De dag begint om 9:30 uur en eindigt om 15:30 uur. De kosten voor een dag zijn € 40,- en voor een gehele week € 180,- (u betaalt bij een week ruiterkamp € 90,- bij inschrijving en het resterende bedrag betaalt u op de 1e dag van het kamp contant of per pin) dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor.

2. Voor de wat ouderen een ruiterkamp-full-size. Dan kom je lekker bij ons een hele week op de manege logeren, en kan je heerlijk de pony’s verzorgen, kan je lekker rijden op je vaste pony of paard en worden er tal van spelletjes en leuke activiteiten gedaan! Ben jij een grote liefhebber van paarden en pony’s? Dan is dit ruiterkamp zeker wat voor jou! De kosten van deze week ruiterkamp bedragen €280,-. (u betaalt bij een week ruiterkamp €140,- bij inschrijving en het resterende bedrag betaalt u op de 1e dag van het kamp contant of per pin) incl. eten en drinken.

Voor de data en beschikbaarheid kunt u kijken op onze agenda.