Ruiterkamp

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen met en zonder paard of pony? Kun je al goed paardrijden of wil je dit graag leren? Dan ben je bij Hippisch Centrum Dordrecht aan het juiste adres.

We hebben twee soorten:

1. Voor de super-junioren een 5 daags-ponykamp. Dit kamp is geschikt voor de beginnende ruiter tot en met 12 jaar. Elke dag ben je op de manege waar je van alles doet met paarden en pony’s. Op deze dag(en) gaan we allerlei leuke en leerzame dingen doen met en zonder paard. De dag(en) zijn inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor. De dagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. De kosten voor de 5 dagen zijn € 200,-. Voor het 4 daagse kamp zijn de kosten € 160,-. Voor het dag kamp zijn de kosten € 45,- dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor.

2. Voor de wat ouderen een 5 daags ruiterkamp met overnachtingen. Dan kom je lekker bij ons een hele week op de manege logeren, en kan je heerlijk de pony’s en paarden verzorgen, kan je lekker rijden op je vaste pony of paard en worden er tal van spelletjes en leuke activiteiten gedaan met en zonder paard of pony! Ben jij een grote liefhebber van paarden en pony’s? Dan is dit ruiterkamp zeker wat voor jou! Het kamp begint op maandag om 10:00 uur en eindigt vrijdag om 15:00 uur. De kosten van deze week ruiterkamp bedragen €290,- incl. eten en drinken.