Ponykamp

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen met en zonder paard of pony? Kun je al goed paardrijden of wil je dit graag leren? Dan ben je bij Hippisch Centrum Dordrecht aan het juiste adres.

We hebben verschillende soorten ponykampen:

1. Voor de super-junioren een 5 daags-ponykamp met slapen vanaf 11 jaar. Elke dag ben je op de manege waar je van alles doet met paarden en pony’s. Op deze dagen gaan we allerlei leuke en leerzame dingen doen met en zonder paard. De dagen zijn inclusief ontbijt, lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor en avondeten. De kosten voor de 5 dagen met slapen zijn € 290,-. Voor ons 5 daags-ponykamp zonder slapen zijn de kosten €200,- dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor. De dagen beginnen om 10.00u en zijn afgelopen om 15.30.

2. Wil je liever niet blijven slapen hebben wij ook een 4 daags-ponykamp (ma, di, do, vrij). De kosten voor 4 dagen zonder slapen zijn € 160,-. De dagen beginnen om 10.00u en zijn afgelopen om 15.30.

3. Een dag genieten tussen de paarden met leuk activiteiten kan tijdens een van onze dag kampen. De kosten voor een ponykamp dag zijn €50,- dit is inclusief lunch, drinken en wat lekkers voor tussendoor. Deze dag begint om 10.00 uur en is afgelopen om 15.30 uur.