FNRS

FNRS staat voor Federatie Nederlandse Ruitersportcentra. Hippisch Centrum Dordrecht is lid van deze Federatie. Het lidmaaschap houdt onder meer in dat het bedrijf, de personeelsleden en de paarden en pony’s aan strenge eisen voldoen. Regelmatig zijn er toetsmomenten of alles nog in orde is. Als alles goed is, krijgt de manegehouder het veiligheidscertificaat. Hippisch Centrum Dordrecht heeft dat veiligheidscertificaat en we zijn er trots op !!!!

De FNRS richt zich vooral op Manegebedrijven en Pensionstallen. De FNRS zorgt voor het waarborgen van de veiligheid, het verbeteren van bedrijven, zorg dragen voor het lesgeven door gediplomeerde instructeurs, het bijscholen van gediplomeerde instructeurs, opleiden FNRS juryleden etc.etc.  De FNRS is er voor zowel de manegehouder als voor de klant. (zie ook de website aan de rechterkant).

De FNRS heeft een boek uitgebracht met de dressuurproeven, die door manegeruiters kunnen worden gereden. Een aantal malen per jaar worden wedstrijden georganiseerd waar de FNRS prroeven worden gereden. (zie ook button: Activiteiten / wedstrijden).

Door een gerichte en professionel ondersteuning van de manegehouder kunt u als klant onder deskundige leiding heerlijk paardrijden.