Ruiterkamp ‘t zwarte water

Full Ruiterkamp op manege Het Zwarte Water Zomer 2022

Heb je ooit weleens met je manege vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk met je favoriete manegepaarden en -pony’s op een echte ruitervakantie willen gaan? Lees dan snel verder!

In de zomer organiseren we een heus ruiterkamp op manege Het Zwarte Water in De Mortel, midden in de bossen van het mooie Brabantse land. Buitenritten door de enorme bossen en over de standen van de aanwezige meren. Misschien zelfs wel een echte zwempartij met je paard of pony! Alle manegepaarden en -pony’s gaan natuurlijk mee. Heb je een eigen paard of pony, natuurlijk mag die ook gewoon mee!

We hebben voor dit ruiterkamp twee soorten:

  • Van maandag 11 juli 2022  10:00 uur tot en met vrijdag 15 juli 11:00 uur in de middag gaan we op ruiterkamp met de jongere- en jeugdruiters en amazones tot en met 17 jaar.

Deze week zal bestaan uit diverse activiteiten, buitenritten door de bossen en uiteraard heel veel gezelligheid! Dit kamp is natuurlijk inclusief overnachtingen, activiteiten, ontbijt, lunch, diner, drinken en lekkers voor tussendoor. De kosten voor deze 5 dagen zijn € 480,00 per persoon. Mocht je mee willen, dan vragen wij bij inschrijving een aanbetaling van € 100,00 bij inschrijving.

Eigen paard of pony mee? Geen probleem, leuk!! Natuurlijk is het ook mogelijk om met je eigen paard of pony mee te gaan op kamp. De kosten voor de jongere- en jeugdruiters met eigen paard of pony tot en met 17 jaar zijn € 420,-

  • Van vrijdagmiddag 15 juli 15:00 uur tot en met maandag 18 juli 11:00 uur is het ruiterkamp voor alle ruiters en amazones vanaf 18 jaar.

Ook deze dagen zullen in het teken staan van veel gezelligheid en natuurlijk buitenritten. De kosten voor deze dagen zijn € 295,00 per persoon, inclusief activiteiten, ontbijt, lunch, diner, drinken en lekkers voor tussendoor. Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van € 75,00.

Mocht je met een eigen paard mee willen op het volwassenen weekend dan zijn de kosten hiervoor € 250,-

Voor de full ruiterkampen kun je je inschrijven als je rijdt in de half-gevorderde of in de gevorderde uurslessen.